Eten & Drinken in Florence

Ontdek de Toscaanse keuken!

culinaire workshops florence

Nog leuker dan alleen maar proeven, is zelf leren hoe je al het heerlijke Toscaanse eten ook thuis op tafel kunt toveren! De Toscaanse keuken is eenvoudig en daardoor toegankelijk, ook voor de minder ervaren chefs. Leer pasta maken, kook met een Italiaanse chef, kom wijn proeven met je vrienden, maak je eigen kaas of mix de beste cocktails. Ik regel het graag voor je! Vraag nu je workshop aan door het formulier hieronder in te vullen. 

Toscaanse Keuken Florence

Als je dan eenmaal in een restaurant zit, kan het nog een hele klus zijn om te bedenken wat je precies wilt bestellen. Zéker als het restaurant geen engelstalige menukaart heeft. In deze blog probeer ik je een beetje op weg te helpen in de wereld van antipasti, primi, secondi, dolci en meer. De Toscaanse keuken is divers. Je vindt er veel wild, maar ook vis en vegetarische gerechten. Je vindt hier genoeg tips om een vakantie lang te genieten van alles wat Toscane te bieden heeft!

leukste restaurants florence

Florence kent ontelbaar veel restaurants.  Ieder jaar maak ik een lijst met mijn persoonlijke favorieten. Daar zit van alles tussen. Gedurende het jaar werk ik de lijst bij met nieuwe plekken en heel af en toe verdwijnt er eentje. Zo heb jij met deze lijst altijd de leukste plekken in de stad bij de hand! Uiteraard is er een speciale pagina voor gelato, oftewel ijs. Want wat is er nou lekkerder dan ambachtelijk gemaakt ijs? Hier vind je mijn favorieten!

Regel je culinaire workshop!

Vul je gegevens in om je aanvraag te doen