Workshops in Florence

Maak je verblijf nog leuker met een workshop!

pasta maken workshop florence

Culinaire workshops voor iedereen

op aanvraag

Er zijn verschillende culinaire workshops die je bij ons kunt boeken. We werken daarvoor samen met een van de leukste chefs van de stad. Van pasta maken (en eten!) tot een volledige kookworkshop met maaltijd en wijn. Daarnaast kun je ook cocktails leren maken (natuurlijk met Italiaanse ingrediënten) of wijn proeven. Genoeg om je buik mee te vullen dus!
schilderen workshop florence

Workshop traditioneel schilderen

op aanvraag

Samen met een ervaren docente ga je de beginselen van de traditionele schilderkunst zoals deze door de Oude Meesters werd beoefend ontdekken. Je leert hoe je tempera maakt en hoe je ermee moet werken. Daarna ga je zelf aan de slag en maak je onder begeleiding je eigen meesterwerk! We werken in privé groepen, dus er is altijd genoeg aandacht voor je!
italiaanse taal workshop florence

Workshop Italiaanse Taal

op aanvraag

In samenwerking met de leukste talenschool van Florence leer je in 2 uur de basisbeginselen van de Italiaanse taal. Bovendien oefenen we een aantal basiszinnen zodat je je een beetje verstaanbaar kunt maken tijdens je verblijf. Onder het genot van een hapje en een drankje oefen je met een ervaren docent in een prachtig historisch pand in het centrum!
kunstgeschiedenis workshop florence

Workshop Kunstgeschiedenis

op aanvraag

De ideale voorbereiding voor je museumbezoek in de hoofdstad van de Renaissance! Ik neem je in 2 uur mee op een reis langs de hoogtepunten uit de kunstgeschiedenis van Florence en vertel je de ins en outs van de belangrijkste kunstwerken en historische gebouwen. Dit alles natuurlijk met een glas wijn  en op een leuke, inspirerende plek!

Boek je workshop!

Vul je gegevens in om je workshop aan te vragen