Online Tours

Ontdek Florence vanuit huis

Online Tours

Tijdens een online tour wandel je met mij mee door Florence. Nu we allemaal wat meer aan huis gekluisterd zijn is het fijn om even te ontsnappen naar een andere wereld! Daarom neem ik je mee door de straten van Florence, die nu stiller zijn dan je ze waarschijnlijk ooit gezien hebt. We lopen langs een aantal hoogtepunten van de renaissance en ik vertel je meer over deze bijzondere periode in de geschiedenis van de stad. Tijdens deze wandeling van een uur lopen we langs prachtige bouwwerken zoals de Duomo met haar prachtige koepel, de Orsanmichele, het Palazzo Vecchio en natuurlijk de Ponte Vecchio. 

Online Lezingen

Een online lezing is eigenlijk hetzelfde als een online tour, maar dan zoomen we wat dieper in op een specifiek onderwerp. Bovendien wandel ik tijdens een tour niet door de stad, maar laat ik je vanuit mijn huiskamer online allerlei dingen zien middels plaatjes, filmpjes en meer. Het is eigenlijk een soort mini-cursus over een bepaald onderwerp!

Hoe werkt een online tour of lezing?

Online tours en lezingen hou ik via Zoom. Via de webshop boek en betaal je je online tour of lezing direct. Na ontvangst van je betaling stuur ik je een bevestiging, met daarin een link naar de Zoom-meting. Je hoeft zelf geen Zoom te installeren als je dat niet wilt, je kunt ook gewoon in je webbrowser deelnemen. Dit laatste doe je door als je de link opent te klikken op ‘join from your browser’. Daarna vul je je naam in, vink je ‘ik ben geen robot’ aan en door de klikken op ‘join’ kom je gelijk in de meeting terecht. Ik zet de meeting zo’n 10 minuten van tevoren open.

Actueel Aanbod

Voor iedereen een tour of lezing

Santa Croce

Live privé-tour

45

Live online privé-tours langs prachtige plekken in Florence. Laat je meenemen langs verschillende hoogtepunten van Florence, door het mooie Oltrarno of door de Boboli Tuinen en zorg zo dat je toch even op vakantie bent!

Er zijn drie verschillende tours: Hoogtepunten van Florence, Ontdek Oltrarno en/of Giardino di Boboli.

Hoe werkt het?
Na bestelling en betaling neem ik contact met je op om je bestelling te bevestigen en datum, tijd en onderwerp met je af te stemmen. Mocht je na 48 uur nog geen bericht gehad hebben, controleer dan je spambox. Niks te vinden? Dan kun je contact met me opnemen via esther(@)mijnflorence.nl (haakjes weghalen!).

In overleg kunnen we ook een tour samenstellen. De meerkosten voor een tour volledig op maat zijn 5 euro.

Datum en tijd: in overleg te bepalen

Duur: 1 uur

Bestel Nu

DSC_1610

Virtuele Vakanties

op donatiebasis

De eerste doordeweekse lezing vindt plaats op dinsdagavond 11 mei om 20:30 uur. Deze keer neem ik jullie mee langs een aantal van de belangrijkste werken uit de schilderkunst van Florence. Denk aan grote name  als Giotto, Fra Angelico, Botticelli en Da Vinci. Ik vertel je over wat deze werken ‘Renaissance’ maakt en geef uitleg over de symboliek.

GRATIS. Net als de vorige keren is ook deze lezing op donatiebasis. Bij het uitchecken kun je bij ‘Ex. 100′ een bedrag invullen en dat door de knop ‘voeg donatie toe’ toevoegen.

Datum en tijd: dinsdagavond 11 mei om 20:30 uur

Duur: 1 uur

Bestel Nu

Donaties

Doneer zodat ik mijn werk kan blijven doen!

We hebben het allemaal lastig in deze periode. Om jullie te helpen bied ik regelmatig lezingen gratis aan. Wil je mij helpen? Laat dan hier een donatie achter!

Let op: Soms staat het donatiebedrag al automatisch ingesteld. Dit kun je zelf aanpassen via het vakje ‘Ex.100’. Daar vul je het bedrag in dat je wilt doneren.