Boekingen, Reserveringen & Speciale Verzoeken

Je verblijf in Florence boeken of reserveren

Eenvoudig en snel boeken en reserveren voor je verblijf in Florence. Ik help je graag bij het organiseren van je perfecte trip! Of het nu gaat om hulp bij het vinden van kaartjes voor dat ene mooie museum, of het volledig organiseren van je vriendenweekend of bedrijfsuitje. Heb je nog niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt of kom je ergens niet uit? Lees dan vooral even verder. Naast de genoemde activiteiten, stadswandelingen en andere manieren om je reis naar Florence nog leuker te maken en de stad op een bijzondere manier te ontdekken, kan ik je o.a. ook helpen bij het organiseren en regelen van:

Tickets boeken

Florence-supporters
Foto: Fiorenzo Sernacchioli.

Boeken van tickets voor voetbalwedstrijden van Fiorentina en/of andere clubs, concerten, festivals, bezoeken van diverse attracties in de stad of daarbuiten. Het kan allemaal geregeld worden. Net als treinkaartjes en andere vervoerbewijzen voor het OV.

Bedrijfsuitjes en meer

Vriendenweekend-organiseren

Je vriendenweekend of bedrijfsuitje. In overleg stellen we een programma op maat regelen en de organisatie neem ik zoveel als jij wilt uit handen! Hotels, restaurants, activiteiten, vervoer; ik kan (vrijwel…) alles voor je regelen. Ik help je er graag mee!

Reserveringen

boekingen-in-florence

Reserveren van hotels en restaurants voor tijdens je verzekerd bent van een plekje bij de leukste tentjes in de stad. Ben je er nog niet helemaal over uit wat je zoekt? Ik help je graag op weg met advies!

Staat jouw wens er niet bij?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!