De leukste activiteiten in Florence

Ontdek de leukste activiteiten in Florence en maak je verblijf onvergetelijk

Stadswandelingen

Wil je in korte tijd meer over de stad te weten komen? De leukste buurten ontdekken? De highlights zien en ook weten waar je naar kijkt? Wandel zelf door de stad met een op maat gemaakte stadswandeling! Op je telefoon, dus geen geklooi met slechte kaartjes.

Workshops

In samenwerking met partners organiseer ik verschillende workshops. Zo kun je leren schilderen met tempera, de basis van de Italiaanse taal leren, alle ins en outs van de Renaissance ontdekken, wijn proeven of je kennis over de Italiaanse keuken uitbreiden.

Eten & Drinken

Leer de Italiaanse keuken kennen op de leukste manier! Eet thuis bij een local, volg een kookworkshop, maak pasta zoals een echte ‘nonna’, ontdek de wereld van de campari of ga wijn proeven. Geef je over aan de geur van basilicum en de smaak van Chianti!

Online Tours & Lezingen

Op reis vanuit je luie stoel? Loop mee met een online tour of volg een lezing of cursus over Florence, de Renaissance en de kunst en geschiedenis die bij deze prachtige stad horen. Helemaal Corona-proof toch even wegdromen. Het actuele aanbod vind je hier!

Taalcursus Italiaans

Kun je niet wachten om druk gebarend je verhaal te kunnen doen? Boek een taalcursus bij een van de beste en leukste talenscholen van de stad! Je programma kan op maat gemaakt worden en alle lesmaterialen zijn inclusief. Ook huisvesting regel ik graag voor je!

Boekingen & Reserveringen

Kom je met een groep, wil je een speciaal programma, kom je ergens niet uit of vind je het fijn als een ander alles voor je regelt? Losse kaartjes boeken of een hele reis regelen. Ik help je graag je trip naar Florence helemaal op maat samen te stellen!

    Get Social

    Esther Florence